Wil jij je online marketing uitbesteden en

écht impact gaan maken?

Vul dan onderstaand formulier in!

Online Marketing Uitbesteden

Hoe gaan wij te werk?

Als ondernemer wil je natuurlijk weten of SKY Amsterdam een match is voor jouw bedrijf. Hetzelfde geldt voor ons.

Voordat wij een samenwerking aangaan willen wij jouw bedrijf en jou leren kennen omdat wij geloven dat wij je alleen kunnen helpen wanneer wij in jou en jouw product geloven.

Stap 1: Even kennismaken (vrijblijvend)

Voordat we aan de slag gaan plannen we altijd even een korte telefonische kennismaking in. Dit doen we met behulp van het formulier op deze pagina.

Na het achterlaten van jouw gegevens via dit formulier kun je direct een afspraak inplannen bij ons in de agenda.

Tijdens de vrijblijvende afspraak maak je kennis met een groeipartner binnen ons team. Hierbij kijken we of de klik er is en wordt het duidelijk wat je van een samenwerking met ons kunt verwachten.

Stap 2: Strategiebepaling

Is de klik er tijdens de kennismaking? Fijn! Wij gaan voor jou aan de slag om ons te verdiepen in jouw markt en onderneming zodat we met een strategisch voorstel bij jou terug kunnen komen.

Stap 3: Voorstel

Aan de hand van ons onderzoek en de strategiebepaling doen wij jou een concreet voorstel zodat je exact weet wat je van ons kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Stap 4: We gaan aan de slag!

Ziet ons voorstel er goed uit? Dan kunnen we direct starten!

Stap 5: Rapportage & Evaluatie

Dagelijks zullen wij ons bezighouden met het optimaliseren van jouw advertenties en het verbeteren van de resultaten. Van onze werkzaamheden en de behaalde resultaten ontvang jij wekelijks een rapportage en evalueren wij de werkzaamheden.

Deze ondernemers gingen je al voor: